Mone

Op vierjarige leeftijd begon DJ Mone haar muzikale reis en speelde ze met natuurlijk talent de elektrische piano, saxofoon en gitaar. Ze won al snel meerdere prijzen bij de Japan Composition Contest (JOC) voor haar composities en ontving talloze onderscheidingen voor haar elektrische piano-optredens.

Naast haar muzikale prestaties studeerde DJ Mone compositie en digitale muziek aan de universiteit, nadat ze muziekscholen had gevolgd in het voortgezet onderwijs. Ze ontwikkelde ook haar vaardigheden op het gebied van ballet, jazzdans en zang door op te treden met de gerenommeerde Takarazuka-zangers tijdens haar middelbare schooljaren. DJ Mone speelde zelfs twee jaar lang de rol van heldin bij de Takarazuka-theatergroep.

Na haar debuut maakte DJ Mone gastoptredens in grote nachtclubs in heel Japan en al snel kreeg ze aandacht vanuit het buitenland. Vandaag wordt ze beschouwd als een van de meest veelbelovende en actieve vrouwelijke DJ’s van Japan, dankzij haar elektriserende optredens, onderscheidende stijl en charmante persoonlijkheid. Haar aanwezigheid op sociale media is ook indrukwekkend, met 16.000 volgers op Instagram en 18.0k volgers op Tiktok. Mis de kans niet om DJ Mone’s elektrische energie te ervaren!

title

Mone