Melissa Pool

Melissa Pool is een opkomend talent in de muziekwereld. Na het kopen van haar eerste DJ-gear, leerde ze binnen twee jaar zichzelf muziek maken en spelen met een toewijding die grenst aan obsessie. Haar passie voor muziek is breed en haar funky, eclectische mixes leunen sterk op hip-hop en R&B, maar ze schuwt bass house of dancehall niet.

Met meer dan 120 optredens in het hele land in clubs en evenementen en een iconische residency bij Vunzige Deuntjes, wordt Melissa’s talent breed erkend en heeft ze veel ervaring opgedaan. Ze staat op het punt om door te breken en heeft serieuze boekingen bij LatinVillage, Mysteryland, Tik Tak en Dance Valley.

Melissa houdt ervan om haar publiek te observeren en hun energie te voelen, zodat ze haar muziek daarop kan aanpassen. Het is haar publiek dat haar als artiest motiveert. Haar debuut-EP “April Grey” staat gepland voor release later dit jaar en ze zal zeker zowel de decks als de playlists domineren. Maak je klaar voor deze getalenteerde power vrouw!

title

Melissa Pool